Gruppemeldinger med SMS

SMSgruppe er en gratistjeneste som muliggjør mange-til-mange-kommunikasjon via vanlig SMS, og som enkelt løser behovet for rask kommunikasjon med flere samtidig.

Gruppen får et telefonnummer og alle svar går til alle deltakerne. Med SMSgruppe blir SMS et effektivt hjelpemiddel for planlegging, koordinering eller chat.

Meldinger til hele gruppen koster ikke mer enn kun èn SMS, men når alle i gruppen samtidig. Selv personer som ikke har en smarttelefon eller en telefon med mobil internettilkobling kan nå kommunisere med mange samtidig.

Om selskapet

Da entreprenørkonferansen 24 Hour Business Camp ble dratt i gang i 2009 var SMSgruppe fortsatt bare en idé. En enkel, men nyskapende idé: Hvorfor ikke bruke en SMS, en kanal som nesten alle har tilgang til og alltid har med seg, for mange-til-mange-kommunikasjon og dermed dekke folks behov for å kunne kommunisere i gruppe?

Et døgn senere var den første prototypen allerede i gang, og i dag har tjenesten samarbeidsavtaler med mobiloperatører over hele verden.

SMSgruppe løfter SMS til et helt nytt nivå og forvandler det til et moderne, viralt, sosialt medium. En teknologi som tidligere bare var egnet for privat kommunikasjon mellom to personer kan nå benyttes for å chatte, planlegge og koordinere i grupper med alt fra 2 til 15 medlemmer.

I dagens samfunn der trykket fra det sosiale mediarommet er såpass intenst, trenger SMS gjennom på en helt annen måte enn konkurrerende kanaler, en SMS blir lagt merke til når man får den og det er en pålitelig og effektiv måte å nå ut på.

SMSgruppe drives av SMSgrupp i Stockholm AB med kontor på Götgatan, Södermalm.

Kontakt

SMSgrupp i Stockholm AB
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre hva du mener om SMSgruppe! Bruk skjemaet nedenfor til å kontakte oss og dele dine kommentarer, kritikk og forslag.

lukk

Vanlige spørsmål

Før du kontakter oss kan du ta et titt nedenfor for å se om spørsmålet ditt allerede er besvart.

Hva er dette? Jeg ønsker ikke å være medlem av noen gruppe!

Jeg vil endre mitt eget eller noen andres navn i gruppen.

Jeg eller noen andre har forlatt gruppen ved en feil.

Les flere spørsmål og svar i vår FAQ

Vanlige spørsmål